Menu
Vaša košarica

Vračila

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, imate pravico, da v roku 14 dni podjetju na elektronski naslov info@promotekstil.si ali po kakšnem drugem komunikacijskem kanalu nedvomno sporočite, da odstopate od pogodbe, ne da bi vam bilo treba navesti razlog vaše odločitve.

Obrazec za odstop od pogodbe se nahaja TUKAJ.

Blago morate vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni po obvestilu o odstopu od pogodbe. Blago vrnete na naslov: RMS NET, proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o., Pot pod Gradiščem 15, 4202 Naklo, Slovenija. Edini strošek, ki vas bremeni pri odstopu od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga.

Izdelek morate vrniti nepoškodovan in v nespremenjeni količini.

Ob vračilu blaga morate priložiti tudi kopijo računa in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želite prejeti vrnjeno kupnino. V vračilo kupnine se ne šteje strošek dostave blaga ampak le vrednost vrnjenih izdelkov. Vračilo kupnine bomo opravili v roku 14 dni od prejema vrnjenih izdelkov.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oziroma darilni bon, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se ne vračajo. Na vaš TRR se vrne le vplačani znesek, obenem pa prejmete tudi novo promocijsko kodo oziroma darilni bon z istimi pogoji.